Office 365 Active Directory Sync kullanırken zaman zaman silinen bir kullanıcıyı yeniden oluşturmamız gerekir. Aşağıdaki adımları takip ederek silinen kullanıcıyı tekrar oluşturabilirsiniz.   Adım 1 Kullanıcının hesabını AD üzerinde sildiğinizde senkronizasyon çalıştığında kullanıcı O365 üzerinden de silinir. Cloud hesap O365’deki Deleted Users kısmına taşınır. Adım 2 Office365’de kullanıcıyı Deleted Users kısmından “restore” işlemiyle geri getirin….